Music Management

Koncertna direkcija, agencija za management i booking, organiziranje evenata i raznih manifestacija

Lupo Music

Lupo Music je koncertna agencija specijalizirana za organizaciju evenata i koncerata domaćih izvođača.

Osnovana je u travnju 2014. godine.

Osnivač, vlasnik i direktor Ljubo Šeperić, glazbeni producent i manager.

PR Marketing manager Mario Mikšić.

U poslednjih desetak godina zaduženi smo za kompletan menadžment KRALJA dalmatinske pisme Mladena Grdovića & Grupe Romantic.

Ponosni smo što od nedavno u svom timu imamo KRALJA zabave Jasmina Stavrosa.

Zlatko Pejaković legenda i jedan od najboljih vokala ovih prostora , već je dugi niz godina temelj naše koncertne agencije.

Neda Ukraden novi član našeg tima, ikona pop kulture i zabavne glazbe u regiji.

Zdravko Škender naš legendarni pjevač zabavne glazbe koji je poznat po  mnogobrojnim hitovima i višestruki je pobjednik mnogih festivala novi je član našeg tima.

Nina Donelli mlada pjevačica, sigurnim koracima grabi naprijed
u svojoj glazbenoj karijeri.

DEBITANTSKI ALBUM NINE DONELLI “GLAZBA, LJUBAV, ŽIVOT” U PRODAJI!

Okupivši jaku ekipu autora: Rajko Dujmić, Nenad Ninčević i Dušan Bačić,
Nina je sigurno i odlučno gradila svoje mjesto na glazbenoj sceni.
Na albumu se nalazi 11 pjesama među kojima su hitovi “Moje tijelo”, “Propala veza” te “Primitivac negativac”. “Luda večer” nova je pjesma s kojom se Nina predstavila hrvatskoj publici uživo na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Davor Radolfi kralj mediteranske fešte i najveća latino zvijezda ovih prostora te njegova grupa Ritmo Loco novi su članovi našeg tima.

Učiteljice su nove u našem timu, najbolji ženski band u Hrvatskoj i Sloveniji, pa možda i u cijeloj regiji.  To su tri cure Matea, Silvia i Ana. Ostvarile su ogroman uspijeh duetom sa Severinom (Generale) i duetima sa  Jasminom Stavrosom i Nedom Ukraden. Nakon tih dueta, snimile su još 12 novih, samostalnih pjesama, a svaka od njih broji na milijune pregleda na Youtube-u. Njihov singl “Dunav”je jedna od najslušanijih pjesama u 2016.

Tarapana, novi član našeg tima, je mladi četvoročlani band iz Zagreba, jedan od prvih zabavno – klupskih bandova. Poznati su po energičnom i modernom repertoaru i nastupu. Već prvim singlom “Tebi u inat” u duetu sa Nives Celzijus,  ušli su na glazbenu scenu, na velika vrata,  preko 4 milijuna pregleda na YouTube-u za manje od godinu dana. Nakon nekoliko mjeseci, uslijedio je novi duet,  ovoga puta, sa Učiteljicama. Pjesma “Ako mi se ne spava” je među 5 najgledanijih i najslušanijih pjesama na YouTube za 2016.

Antonija Šola član našeg tima je kantautorica i autorica brojnih pjesama. Osim glazbene karijere ostvarila je i glumačku karijeru. Naročito se ističe njezina suradnja s tragično preminulim makedonskim pjevačem Tošom Proeskim s kojim je snimila i duet pod nazivom Volim osmijeh tvoj, za koji je napisala tekst. Video spot za pjesmu Volim osmijeh tvoj proglašen je najemitiranijim spotom u Makedoniji. Godine 2012. osvaja Glorijinu nagradu za najbolju pjesmu na CMC-ovom glazbenom festivalu u Vodicama.

OSTALE SURADNJE:

Novi Fosili, Željko Bebek, Dražen Zečić, Neda Ukraden, Lana Jurčević, Danijela Martinović, Sandi Cenov, Grupa Magazin, Ivan Zak, Baruni, Gazde, Maja Šuput, Lidija Bačić, Trio Gušti, Begini, Mejaši, Leteći Odred, Grupa Joy, Grupa Tempera.

Vaš

Lupo Music Team

Pratite nas na:

  • Youtube
  • Instagram